De Fazant 14, 7609BN, Almelo, Nederland
NagelstudioLogo
+31615677843


Acrylnagels

Wilt u mooie, lange en sterke nagels? Kies dan voor acryl nagels.


Acryl bestaat uit een fijne poeder en een speciale vloeistof. Het mengsel wordt op de nagel aangebracht en gevormd met behulp van een tip. Voor mensen die van het nagelbijten verlost willen worden is het acryl systeem het meest succesvolle kunstnagelsysteem.


U kunt kiezen uit naturel poeder en met een shellac kleur eroverheen, of één kleurpoeder, of een combinatie van twee of meerdere kleurpoeders  net als wit en roze (babyboom).


7b92197858e432c350eae50b4d98831e

Manicure

Manicure is een behandeling van de handen en vaak vooral van de nagels. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd of geknipt. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en de nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie.

basic manicure 2

Shellac

Shellac is een speciale gel nagellak die perfect is. Niet alleen voor de natuurlijke nagels maar ook voor alle kunstnagels. De voordelen van shellac bestaan uit: de natuurlijke nagels worden stevig, ze blijven minimaal 2 weken mooi, de gel beschadigt de eigen nagels niet en kan snel worden verwijderd.

U kunt kiezen uit vele kleuren en ook vele effecten van shellac net als cat-eye, glitter of thermo.

gellak 2

Nail arts

Hebt u al acryl nagels of shellac gehad? Wilt u uw nagels opvallender? U kunt dan kiezen uit steentjes, sticker, glitter of uw nagels worden getekend met gel nail art. 

nail art 1